Mirë se vini!

Gilded_Quill copy copy

Krijues të kudondodhur, brenda e jashtë Shqipërisë…

Me krijimtarinë tuaj më cilësore…..

Larg politizimeve, larg inateve e mërive…

Shkrimet të dërgohen të redaktuar,

me emrin e autorit dhe vendndodhjen.

Përgjegjësinë e përmbajtjes së shkrimeve të botuar e mbajnë vetë autorët.

Në adresat elektronike:

thanasg@otenet.gr

dritantologji@gmail.com

Poetë, shkrimtarë, studiues, përkthyes, kritikë të artit e të letërsisë…

njerëz të mendjes kudo që jeni….

Bashkëpunoni, botoni, lexoni

tek “Drita – Antologji”!

Redaksia

Advertisements